Menedžer skupine RBD
+3
Raquel
Roberta.Pardo
Ravnateljica
7 posters
Stran 1 od 1
Menedžer skupine RBD
No, kolikor veste, sta dve kandidatki za RBD menedžerko
Raquel & Bianca
Zdej pa jaz sem slišala, da se Bianca laže in da je že Raquel prej hotlea biti menedžerka, Bianca pa trdi, da ji Raquel hoče vse vzeti. Sedaj nevem kateri naj vrjamem, zato SAMO RBD-jevce prosim, naj se tule malo pogovorijo in naj se dkupaj odločijo
NOBEDEN DRUG NAJ E NE ODLOČA! SAMO SKUPINA RBD!
Raquel & Bianca
Zdej pa jaz sem slišala, da se Bianca laže in da je že Raquel prej hotlea biti menedžerka, Bianca pa trdi, da ji Raquel hoče vse vzeti. Sedaj nevem kateri naj vrjamem, zato SAMO RBD-jevce prosim, naj se tule malo pogovorijo in naj se dkupaj odločijo
Re: Menedžer skupine RBD
Ravnateljica je napisal/a:No, kolikor veste, sta dve kandidatki za RBD menedžerko
Raquel & Bianca
Js ne wem..Raquel je prei rekla drugač..Sam newem kera zdei laže..
Roberta.Pardo- Učenec
- Število prispevkov : 66
Registration date : 08/03/2009
Roberta.Pardo je napisal/a:Ravnateljica je napisal/a:No, kolikor veste, sta dve kandidatki za RBD menedžerko
Raquel & Bianca
Js ne wem..Raquel je prei rekla drugač..Sam newem kera zdei laže..
js ne lažem....js ko sm se prijavla na ta forom...predn da sm na msnju rekla bianci da nej se prijavi na ta forom sm kake pol ure prej napisala da bi rada bla menedžerka...tisti ki pa je moj sošolec ali prijatelj ve da vedno povem za stvari ki sem jih zagrešila priznam vedno kar sm naredila....še nikoli nisem lagala....pa če me zdaj ubijejo ne bom lagala...prisežem.......
Raquel- Dijak/Dijakinja
- Število prispevkov : 112
Registration date : 09/03/2009
zdej smo se z ravnateljico in bianco zmenil....
js (raquel))skrbim za obleke in čevlje in za podobno
bianca pa skrbi za meke up in za masaže ter šampone in bleščice,masaže in za kreme ter za deodorante in pričesko....
js (raquel))skrbim za obleke in čevlje in za podobno
bianca pa skrbi za meke up in za masaže ter šampone in bleščice,masaže in za kreme ter za deodorante in pričesko....
Raquel- Dijak/Dijakinja
- Število prispevkov : 112
Hey no jst pa visdm da tega še nimate pa bi jst lahko koncerte organizirala pa turneje pa hotele bi vam rezervirala pa sobe sm vidla da je bianca že sobe prlimala jst bi prlimala pa v hotelih sobe sam giovanni pa lupita nebosta skupi spala diego pa roberta ja pa mia pa miguel no to je moj predlog če se strinjate ne bi bla menedžerka ampak sam mal bi vam pomagala
Jose Lujan- Učenec
- Število prispevkov : 86
lahko jose...
samo si naredi tukaj ko so rbd vaje si naredi novo temo (hoteli za rbd-jevce)
samo si naredi tukaj ko so rbd vaje si naredi novo temo (hoteli za rbd-jevce)
Bianca- Dijak/Dijakinja
- Število prispevkov : 180
Bianca hvala
Jose Lujan- Učenec
- Število prispevkov : 86
nzk...
Bianca- Dijak/Dijakinja
- Število prispevkov : 180
Če se bomo kregaŁ kera bo kej ! Jz bi d smo brez MENEĐERJA k si obŁeke rada zbiram sama...Bianca in Raquel brez zamere
Mia Colucci- Dijak/Dijakinja
- Število prispevkov : 181
A bomo meŁ meneđerja al ne ??
Ja TnX Giovanni da se strinjaš ... Oprostite če sm koga užaŁaGiovanni Mendez Lopez je napisal/a:se strinjam z pollito...brez meneđerja
Stran 1 od 1